KOCAELİ / KÖRFEZ - Anadolu İlkokulu

Anadolu İlkokulu

Kuzey Mah. Yıldırımer Cad. Körfez KOCAELİ
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, insan haklarına saygılı, bilim ve teknoloji alanındaki gelişmeleri takip eden, vatan, görev, şeref, dürüstlük kavramlarını kendisine ilke edinmiş, toplumla uyumlu ve kendisiyle barışık bireyler yetiştirmektir. To grow up individuals,who are loyal to national and moral values,follow developments,adopt the concepts such as motherland,duty,honor and honesty,obey the society,reconsile to ownselves.
Misyon
Biz, Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını seven, ülkesinin gelişimini her şeyin üstünde tutan, üretken, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösterebilen, sanatı ve sanatçıyı seven, “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” ilkesini benimsemiş, sevinci ve hüznü paylaşabilen bireyler yetiştirmek için varız. We areto grow up individulas who are loyal to Atatürk Reforms,love their motherland,work for their country’s development,productive,improve in the way of universal and cultural values,love art and artist,adopt the principles’’Healthy brain is in healthy body’’,share the happiness and sadness.
09:00-12:15 13:15-14:45
Doğal Gaz
HER TÜRLÜ ULAŞIM İMKANI VARDIR. ULAŞIM ÇOK KOLAYDIR.
KÖRFEZ İLÇE MERKEZİDİR
İLÇE MERKEZİ